Rezultate anul 2016

15542225_341122722938174_2690734114368891693_n

Rezultate anul 2016

-Cicow – 629 km – Loc 6, 15, 49, 79, 161, 162, 169……………..1942 p.

Loc 8 Crescator (angajati 62 – clasati 21 )

– Cicow 2 – 629 km – Loc 10, 42,65,  67, 74, 81, 82……………1364 p.

Loc 13 Crescator (angajati 54 – clasati 16 )

– Milanow – 670 km – Loc 2, 24, 35, 41, 58, 63, 73…………….519 p.

Loc 5 Crescator ( angajati 16 – clasati 11 )

– Seta – 1001 km – Loc 8, 11, 12, 15, 21, 26, 39, 57, 72, 73………….897 p.

Loc 1 Crescator ( 31 angajati – 16 clasati )

– Birzai National – 1089 km  – Loc 69, 76, 149, 184, 185, 186………..2283 p.

Loc 19 Crescator ( 17 angajati – 12 clasati )

– Code – 1094 km – Loc 10, 24, 41, 47, 58, 84, 86, 87…………..488 p.

Loc 2 Crescator ( 27 angajati – 8 clasati )

– Madona – 1180 km – Loc 20, 82……………..2378

Loc 11 Crescator (angajati 4- clasati 2)

Categoria Fond Maturi Judetean – Loc 5

Categoria Fond Maturi National – Loc – 415

Categoria Fond Tineret Judetean – Loc 8, 9, 12

Categoria Fond Tineret National – Loc 1257, 1283, 2098

Categoria Maraton Maturi Judetean – Loc 3, 10, 16, 27, 29, 43, 44, 57, 68

Categoria Maraton Maturi National – Loc 138, 611, 805, 1211, 1285

Categoria As Maraton Maturi Judetean – Loc 1, 7, 14, 19, 28

Categoria As Maraton Maturi National – Loc 33, 551, 790, 931, 1146

Categoria Fond Palmares 2 ani Judetean – Loc 1

Categoria Fond Palmares 2 ani National – Loc 58

Categoria As Maraton Palmares 2 ani Judetean – Loc 2, 6

Categoria As Maraton Palmares 2 ani National – Loc 43, 93

Categoria Maraton Palmares 2 ani Judetean – Loc 4, 9, 13

Categoria Maraton Palmares 2 ani National – Loc 202, 344, 474

Categoria Maraton Palmares 3 ani Judetean – Loc 5

Categoria Maraton Palmares 3 ani National – Loc 100

Categoria Fond Crescator Judetean – Loc 3

Categoria Fond Crescator National – Loc 613

Categoria Fond Crescator Judetean 2 ani – Loc 3

Categoria Fond Crescator National 2 ani – Loc 162

Categoria Fond Crescator Judetean 3 ani – Loc 2

Categoria Fond Crescator National 3 ani – Loc 69

Categoria Maraton Crescator Judetean – Loc 2

Categoria Maraton Crescator Judetean 2 ani – Loc 1

Categoria Maraton Crescator National 2 ani – Loc 9

Categoria Maraton Crescator Judetean 3 ani – Loc 1

Categoria Maraton Crescator National 3 ani – Loc 8

Categoria Palmares Record Judetean – 8

Categoria Palmares Record National – 1440

Rezultate Provincia Moldova 2016

Categoria Fond Maturi – Loc 110

Categoria Fond Tineret – Loc 584, 595, 965

Categoria Maraton Maturi – Loc 60, 245, 323, 500, 537, 869, 912

Categoria As Maraton Maturi – Loc 16, 223, 327, 394, 489

Categoria Maraton Extrem Maturi – Loc 30, 131, 173, 273, 297, 511

Palmares Provincial Moldova

Categoria Fond Maturi 2 ani – Loc 30

Categoria Maraton Maturi 2 ani – Loc 90, 153, 212

Categoria As Maraton Maturi 2 ani – Loc 23, 38

Categoria Maraton Extrem Maturi 2 ani – Loc 16, 47

Gdansk 2 ani – Loc 38, 54, 67

Categoria Maraton Maturi 3 ani – Loc 53

Categoria Crescatori Fond – Loc 153

Categoria Crescatori Maraton – Loc 11

Palmares Crescatori Fond 2 ani – Loc 56

Palmares Crescatori Maraton 2 ani – Loc 7

Palmares Crescatori Fond 3 ani – Loc 26

Palmares Crescatori Maraton 3 ani – Loc 5

Palmares Crescator Maraton 4 ani  – Loc 3

 

Anunțuri
Categorii: Uncategorized | Lasă un comentariu

Mascul 0094251-2012

Mascul 0094251-2012
Locul 1 Jud. palmares Maraton extrem 2015
Locul 2 Jud. As fond 2015
Locul 1 Jud. palmares Maraton national 2015
Fiind si singurul porumbel care a reusit sa faca aceasta norma din cei 28 din anul 2014 la categoria Maraton National.

adrian 2 cer1

Categorii: Uncategorized | Lasă un comentariu

Mascul 0093353

Mascul 0093353 -2012
Locul 1 Jud. Palmares Maraton 3 ani
Locul 2 Jud. Palmares Maraton 2 ani
Locul 2 Jud. Palmares AS Maraton 2 ani
Locul 3 Jud. Maraton maturiadrian 1 ceron

Categorii: Articole | Lasă un comentariu

Mascul 0093335 – 2012

Mascul 0093335 – 2012
Locul 2 Jud. Fond Maturi
Locul 2 Jud. Fond Palmares
Locul 3 Jud. As Fond
Locul 3 Jud. Palmares Maraton 3 ani.

adrian cer 2015

Categorii: Uncategorized | Lasă un comentariu

Femela 0289343 – 2013

Femela 0289343 – 2013
Berlin 2015 Locul 1. zona 4 din 301 porumbei.
Locul 3. Centrul Suceava din 393 porumbei.
1257 km

F 0289343 - 2013

Categorii: Uncategorized | Lasă un comentariu

Expozitie 2014 – Alba Iulia

10816125_992843110732457_369334604_n 10822196_992842607399174_2140515885_n 10841444_992842824065819_816329572_n 10846603_992842114065890_512260725_n

Categorii: Uncategorized | Lasă un comentariu

Poze expozitia de la Tg Mures

P1090880P1090864 P1090868 P1090869 P1090872 P1090890 P1090900

Categorii: Articole | Lasă un comentariu

Porumbei prezenti in expozitia de la Tg. Mures

IMG_2419 f 0564341 - 2010 R.A.m 0480377 - 2011.M 0564315 - 2010..DSCF3994F 1132304 - 2008F 0480389 - 2011F 0564349 - 2010IMG_2425 IMG_2427 IMG_2440

Categorii: Articole | Lasă un comentariu

F 0564341 – 2010

F 0564341 – 2010

Rezultate anul 2011
Loc 10 Judetean Maraton Tineret
Loc 20 Judetean Fond Tineret
Loc 85 National Maraton Tineret
 
Rezultate anul 2012
Loc 5 Judetean Palmares Fond 2 ani
Loc 5 Judetean AS Fond
Loc 16 Judetean Palmares Maraton 2 ani
Loc 21 Judetean Fond Maturi
Loc 22 Judetean AS Maraton Maturi
Loc 77 Judetean Maraton Maturi
Loc 173 National AS Fond
Loc 144 National Palmares Maraton 2 ani
 
Rezultate anul 2013
Loc 2 Judetean Palmares AS Maraton 2 ani
Loc 3 Judetean Palmares Maraton 3 ani
Loc 4 Judetean AS Maraton Maturi
Loc 14 Judetean Palmares Maraton 2 ani
Loc 15 Judetean Maraton Maturi
Loc 15 National Palmares Maraton 3 ani
Loc 37 National Palmares AS Maraton 2 ani
Loc 185 National Maraton Maturi
f 0564341 - 2010 R.A.
Categorii: Articole | 1 comentariu

M 0480377 – 2011

Rezultate M 0480377 – 2011

Anul 2012
Loc 4 Judetean Maraton Tineret
Loc 54 National Maraton Tineret
Anul 2013
Loc 1 Judetean Maraton Maturi
Loc 2 Judetean Palmares Maraton 2 ani
Loc 18 National Palmares Maraton 2 ani
Loc 35 National Maraton Maturi
m 0480377 - 2011.
Categorii: Articole | Lasă un comentariu

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.